Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از انتقادات گسترده هواداران باشگاه تراکتور از نحوه مدیریت محمدرضا زنوزی در تیمی که این فصل بدترین نتایج از زمان بازگشت خود به لیگ برتر را کسب کرده و در حال حاضر هم به دلیل بدهی به لی اروین، کوین فورچونه و اوکاشا حمزاوی پنجره شان بسته است، وی در تاریخ 11 دی از آمادگی خود برای واگذاری این باشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه روز پس از اظهارنظر مالک باشگاه تراکتور در جلسه‌ای با حضور نمایندگان آذربایجان در مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان شرقی، وزیر صمت و مدیرعامل شرکت صنایع مس ایران کلیات واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی به شرکت مس ورزقان تصویب و پیگیری‌ها برای قطعی شدن انتقال مالکیت به عابدین خرم، استاندار این استان محول شد.

14 دی استاندار آذربایجان از ادامه فعالیت تراکتور و ماشین‌سازی با نام فعلی خبر داده و اعلام کرد در جلسه روز 15 دی درباره جزئیات مربوط به این واگذاری بحث و تبادل‌نظر خواهد شد(اینجا بخوانید) 

همچنین الهویردی دهقانی ، نماینده ورزقان در مجلس شورای اسلامی هم در گفت و گو با فارس مدعی شد:  شرکت ملی مس سالیانه حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی دارد و بخشی از این درآمد باید در قالب مسئولیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی هزینه شود. قرار است از همین محل برای دو باشگاه هزینه شود. به زودی تمام مراحل طی خواهد شد و شرکت مس ورزقان اختیار باشگاه را در دست می‌گیرد(اینجا بخوانید)

در جلسه روز 15 دی مصوب شد مراحل اداری این انتقال ظرف 7 تا 10 روز قطعی شود تا تراکتور و ماشین‌سازی با مالکیت جدید در نیم فصل دوم لیگ برتر و لیگ یک شرکت کنند. 

در شرایطی که هواداران دو تیم تبریزی با توجه به اظهارنظر‌های نمایندگان مجلس و استاندار خود را آماده تحویل تیم به شرکت مس ورزقان می‌کردند، با مخالفت جدی برخی نمایندگان استان کرمان با هزینه کردن شرکت مس برای تیمداری در آذربایجان با این توجیه که شرکت مس در این استان به صورت مستقل تاسیس نشده و مجمع شرکت مس مصوبه‌ای برای انتقال مالکیت دو باشگاه تبریزی ندارد، موانعی در راه این انتقال ایجاد کردند.

پس از اعلام این مخالفت‌ها، روند واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی از حالت عادی خارج شد و بدون انجام شدن اقدامی عملی، نمایندگان آذربایجان در مجلس با اعلام زمانبربودن این انتقال در مصاحبه‌های متعدد خود در صدد پاسخگویی به طرف مقابل برآمدند.

احمد علیرضا بیگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس با تاکید روی ادامه پیگیری‌ها برای قطعی شدن این انتقال اظهار داشت: 85 صدم درصد درآمدهای شرکت ملی مس باید صرف مسئولیت‌های اجتماعی شود. با احتساب درآمد 50 هزار میلیاردی این شرکت در سال، این درصد رقمی در حدود 450 میلیارد تومان خواهد شد. به شرکت مس گفته‌ایم توضیح بدهند در سال‌های اخیر این حق قانونی مردم آذربایجان را چگونه مصرف کرده‌اند اما نتوانستند پاسخ یا حساب و کتاب درستی به ما تحویل بدهند. تنها موردی که درباره ورزش ارائه داده‌اند همین هزینه‌هایی است که برای تیم فوتسال مس سونگون هزینه شده است. با توجه به تعهدات وزیر صمت، به صورت جدی این انتقال را از شرکت ملی مس مطالبه کرده و با توجه به تعللی که در این امر صورت گرفته اگر این انتقال انجام نشود، دولت و وزارت صمت باید پاسخگوی افکار عمومی در آذربایجان باشند(اینجا بخوانید)

نکته مهمی که در این میان هست بحث بدهی‌های کلان دو باشگاه تبریزی است. موضوعی که جمالی، یکی از نمایندگان کرمان درباره آن  اعلام کرده است نباید بدهی که مالک یک باشگاه خصوصی ایجاد کرده از جیب بیت‌المال پرداخت شود. این اظهارنظر با واکنش شدید دهقانی، نماینده مردم ورزقان همراه شد و وی اعتقاد دارد بدهی‌های تراکتور حتی در حد کرایه تاکسی مسئولان شرکت مس هم نیست و این مبلغ را حتی در حد هزینه دو، سه بار رفتن مسئولان شرکت مس به اروپا هم نمی‌داند.

 بیگی، نماینده مردم تبریز هم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره راهکار پرداخت بدهی‌ها توضیح داد: در واگذاری و فروش یک باشگاه هم مانند خانه، کارخانه و ماشین شیوه‌ای دارد. می‌توان بدهی دو باشگاه تراکتور را از اصل قیمت کم کنند.

نکته عجیب‌تر درباره روند واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی، سکوت مسئولان و مالک تراکتور درباره این موضوع است. طبق پیگیری‌های خبرنگار ورزشی فارس از باشگاه تراکتور تاکنون هیچ اتفاق عملی درباره این انتقال رخ نداده و حتی مسئولان این باشگاه هم تنها نظاره‌گر صحبت‌های نمایندگان مجلس هستند. ادامه این روند تنها سبب بلاتکلیفی تنها نماینده غرب کشور در لیگ برتر خواهد شد. از طرفی محمدرضا زنوزی که مدعی آمادگی‌اش برای واگذاری باشگاه شده تاکنون هیچ اقدامی برای باز کردن پنجره نقل و انتقالات تراکتور با وجود آغاز نقل و انتقالات انجام نداده و از طرفی افرادی که هر روز در مصاحبه‌های خود مدعی انجام شدن روال برای واگذاری باشگاه هستند، توضیح قانع‌کننده‌ای برای باز شدن این پنجره ندارند.

در دیگر باشگاه تبریزی هم در روی پاشنه بی‌اطلاعی از روند انتقال می‌چرخد. یونس قربانی، مالک باشگاه ماشین‌سازی در گفت و گوی اخیر خود با خبرگزاری فارس ضمن اعلام بی‌اطلاعی از روند این واگذاری مدعی شد تاکنون هیچکس نظر وی را درباره این انتقال نپرسیده است(اینجا بخوانید)

هرچند یکی از مقامات ارشد ورزش استان آذربایجان شرقی که البته قربانی را همچنان مالک ماشین‌سازی نمی‌داند در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس مدعی است روند واگذاری باشگاه های تبریزی به شرکت ملی صنایع‌ مس در حال پیگیری است و به هیچ وجه منتفی نشده اما وی قطعی شدن این اتفاق را زمانبر می‌داند.

با جمیع این شرایط در حساس‌ترین برهه زمانی و در حالی که دو باشگاه تراکتور و ماشین‌سازی برای ادامه رقابت‌های لیگ برتر و لیگ یک نیاز مبرمی به تقویت شدن و تزریق منابع مالی دارند، روند انتقال آنها به شرکت ملی مس فقط در حد وعده و مجادله‌های کلامی نمایندگان دو استان آذربایجان شرقی و کرمان باقی‌ مانده است و باید دید چه زمانی این اتفاق رنگ عملیاتی به خود خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: باشگاه تراکتور ماشین سازی تراکتور شرکت ملی مس مس ورزقان تراکتور و ماشین سازی باشگاه تراکتور خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اینجا بخوانید گفت و گو شرکت ملی مس دو باشگاه لیگ برتر خواهد شد شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان گفت: مجموعه ارزشمندی از اشیاء باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران وارد کرمان شد که همزمان با هفته میراث فرهنگی در موزه‌های استان به نمایش گذاشته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سعید شاهرخی امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران از ورود مجموعه ارزشمندی از اشیا باستانی استان کرمان، از موزه ملی ایران به کرمان خبر داد و اظهار کرد: این اشیا که از موزه ملی ایران (موزه مادر) انتخاب شده است، امروز به کرمان انتقال یافت و هم‌زمان با هفته میراث فرهنگی در باغ موزه هرندی به نمایش در خواهد آمد.

وی افزود: بخشی از اشیای این مجموعه انتقالی، حاصل کاوش‌های علمی باستان‌شناسی در تپه‌ها و محوطه‌های کلیدی استان کرمان از جمله تپه یحیی در دشت صوغان شهرستان ارزوئیه و محوطه باستانی شهداد در شهرستان کرمان بوده که در نتیجه کاوش سال‌های پایانی دهه چهل خورشیدی به دست آمده است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان تصریح کرد: بخش قابل توجهی از اشیا مجموعه انتقالی، اشیا حاصل حفاری‌های غیرمجاز در محوطه‌های باستانی جیرفت است که در دهه اوایل دهه هشتاد از کشور خارج شده بود و با تلاش مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و وزارت امور خارجه از حراج آن در حراجی‌های لندن جلوگیری و به کشور بازگشته است.

وی ادامه داد: بخشی از اشیا مجموعه نیز متعلق به تپه گاوکشی در اسفندقه جیرفت است که در نتیجه کاوش‌های علمی باستان شناسی در این تپه حاصل شده است که این اشیا به دوره نوسنگی و حدود ۸۸۰۰ سال پیش از این تعلق دارند.

کد خبر 750276

دیگر خبرها

  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • انتقال قلب پیوندی توسط هوانیروز
  • سیل در تسوج ماشین‌ها را جلوی چشم صاحبانشان بلعید | ناله و شیون دردناک صاحبان خودروها را ببینید + فیلم
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • پدر سنگربان جوان استقلال، مهمان تمرین آبی‌ها
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج