Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا فلاطونی« روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: برای ماشین آلات دارای کارت سوخت هوشمند از لحاظ تامین فرآورده های سوختی مشکلی وجود ندارد و ماشین آلات دارای شماره از لحاظ تردد هم مشکلی ندارد. 

وی با اشاره به مصوبه اخیر جلسه کارگروه سوخت استان تعداد تراکتور و کمباین موجود را چهار هزار و ۳۱۳ دستگاه ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی از این تعداد ۲ هزار و ۲۱۳ دستگاه(۵۱ درصد) تراکتور شماره گذاری شد و برای هزار و۷۰۰ دستگاه باقی مانده تراکتور برای شماره گذاری در ۳۵ مرکز جهاد کشاورزی در ۱۱ شهرستان استان پرونده تشکیل شد.

وی  با بیان اینکه ۲۷ درصد اشتغال استان یزد مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: چهار هزار و ۳۰۰ روستا و آبادی دارای جمعیت، تحت پوشش خدمات مراکز جهاد کشاورزی است.

رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد بیان کرد: ۲۴ شرکت فنی، مشاوره ای و کشاورزی در استان فعالیت دارد که به عنوان بازوان اجرایی توانمند برای کمک به بدنه این نهاد به شمار می رود و کارآمدی فنی این شرکت ها سبب برون سپاری برای تسهیل در امور می شود که این خود باعث اشرافیت و نظارت دقیق بر عملیات می شود.

فلاطونی در ادامه بالا بردن درجه مکانیزاسیون استان و یکپارچه سازی زمین ها  را از عوامل کاهش هزینه های تولید بیان و خاطرنشان کرد: تراکتورهایی که تا آبان ماه امسال از سوی شرکت ها بیمه شد، در اسرع وقت شماره گذاری می شود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال۱۴۰۰ تاکنون ۱۱میلیون لیتر سوخت برای ماشین آلات کشاورزی توزیع و مصرف شد، ارایه سوخت به صورت صدور حواله موقت که با هدف برداشت محصول به ماشین آلات کشاورزی بدون شماره انتظامی صورت می گرفت به زودی قطع می شود. 

رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد تصریح کرد:  با توجه به تشکیل پرونده برای تراکتور و کمباین های بدون شماره، مالکان آنها در اسرع وقت با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی شهرستان ها و دهستان مربوطه یا شرکت های فنی و مهندسی کشاورزی برای ارایه مدارک و تکمیل پرونده اقدام کنند. 

وی تاخیر در روند شماره گذاری را جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث و وارداتی بودن بعضی از تراکتورها و نداشتن برگه گمرکی عنوان کرد.

به گفته رییس اداره امور فناوری های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی یزد از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون از محل وام ردیف اعتباری شماره ۹ مکانیزاسیون ۷۱۸ میلیارد ریال به استان یزد اختصاص یافته است .

فلاطونی ادامه داد: تاکنون ۸۰ درصد این مبلغ جذب شد و ۳۷۰ دستگاه تراکتور، تیلر و  هزار و ۱۰۰ دستگاه ادوات کشاورزی از سوی متقاضیان خریداری شد .

وی اظهارکرد: کشاورزان و بهره برداران می توانند با مراجعه به مدیریت های جهاد کشاورزی استان برای دریافت تسهیلات خرید تجهیزات مورد نیاز وام درخواست کنند.

فلاطونی پیش بینی کرد که تا پایان سالجاری ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی استان از ۱.۹۶ به بیش از  ۲ اسب بخار در هکتار افزایش یابد.

وی اضافه کرد: سال گذشته از محل وام خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون ،۷۶۰ میلیارد ریال وام با بازپرداخت پنج ساله به ۶۵۰ نفر تولید کننده و بهره بردار  بخش کشاورزی پرداخت شد .

این مسئول افزود: این تسهیلات برای ۳۹۰ دستگاه تراکتور ، تیلر و چهار دستگاه کمباین و یکهزار و ۲۰۰  دستگاه وسایل دیگر از سوی  افراد خریداری و به ظرفیت استان افزوده شد.

وی ادامه داد : این میزان وام برای خرید دستگاه ها و ماشین آلات در حوزه های  باغبانی ، زراعت  دام و طیور و شیلات و آبزیان هزینه شد.

برچسب‌ها ماشین آلات صنعتی مكانيزاسيون پلیس راهور ناجا شماره گذاری خودرو یزد طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماشین آلات صنعتی مكانيزاسيون پلیس راهور ناجا ماشین آلات صنعتی مكانيزاسيون پلیس راهور ناجا شماره گذاری خودرو یزد طرح تخصیص سهمیه سوخت اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی شماره گذاری کشاورزی یزد ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۲۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد

ایسنا/هرمزگان رئیس پلیس راهور کیش از ترخیص ۲۷۵ موتورشارژی و خودروی توقیفی از پارکینگ در طرح ترخیص فوری خبر داد.

سرهنگ توانگر امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) گفت: با هدف اجرای طرح ترخیص فوری وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ، ۲۲۵ دستگاه موتورشارژی و ۵۵ دستگاه خودروی توقیفی با همکاری دستگاه قضایی از پارکینگ ترخیص شدند. این طرح از نهم اردیبهشت به مدت یک هفته اجرا شد و وسایل نقلیه توقیفی به مراجعه‌کنندگان تحویل داده شد.

وی ادامه داد: ساکنان و گردشگران با رعایت قوانین در زمان رانندگی به حفظ فرهنگ ترافیک کیش کمک کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس راهور کیش، توانگر افزود: پلیس راهور با سامانه ارتباط تلفنی ۱۲۰ در تمام ساعت‌های شبانه‌روز برای خدمت به مردم آماده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود