Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی پیش‌بینی کرد: سال ۱۴۰۱ مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان به دهمین خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی اختصاص پیدا کند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کامبیز عباسی گفت: در صورت تحقق این پیش‌بینی، رشد ۲۵ درصدی در زمینه تسهیلات مکانیزاسیون نسبت به سال ۱۴۰۰ را خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان به نهمین خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی تخصیص یافت.

عباسی افزایش فروش نقدی از سوی شرکت‌ها، اهلیت‌سنجی کشاورزان از سوی سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها برای دریافت تسهیلات مکانیزاسیون و راه‌اندازی سامانه برای ثبت‌نام بخشی از ماشین‌های پرتقاضا را از جمله برنامه‌های مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی عنوان کرد.

وی در مورد تغییرات قیمت‌ها اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی مصمم به کنترل قیمت ماشین‌ها، ادوات و تجهیزات کشاورزی است و اجازه قیمت‌گذاری‌های بی‌رویه و غیرمنطقی را نمی‌دهد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی افزود: شرکت‌هایی می‌توانند از تسهیلات حوزه مکانیزاسیون کشاورزی بهره‌مند شوند که روند تغییر قیمت ماشین‌ها و ادوات آنان منطقی باشد.

وی در همین حال برآورد کرد در سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۰ هزار تراکتور مورد نیاز باشد.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی اظهار داشت: بر طبق برآوردها، هم اکنون حدود ۳۵ هزار نفر منتظر تراکتور هستند.

عباسی خاطرنشان کرد: نیاز سالانه به تراکتور در کشور ۲۱ تا ۲۲ هزار دستگاه است، اما در برخی سال‌ها ۱۰ تا ۱۲ هزار تراکتور در کشور تولید شده است و از این رو با انباشت تقاضا روبرو شده‌ایم.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: مکانیزاسیون ، توسعه ، خط ، وزارت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مکانیزاسیون توسعه خط وزارت مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۴۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، محمد علی حاتمی زاده با اشاره به اینکه استفاده بی‌رویه از پلاستیک و عدم مدیریت صحیح آن، باعث آلودگی هوا، آب و خاک شده و به تخریب زمین و حیات وحش منجر می‌شود، تصریح کرد: بحران پلاستیکی به یکی از بزرگترین چالش‌های محیط زیست تبدیل شده است.
 
وی افزود: اولین گام برای رسیدن به یک جهان پلاستیکی کمتر و زمین پاک‌تر، کاهش مصرف پلاستیک یکبار مصرف و ترویج استفاده از جایگزین‌های قابل بازیافت و دوباره پذیر آن است.

حاتمی زاده ضمن بیان اینکه باید به توسعه فناوری‌های جایگزین پلاستیک که قابل تجزیه هستند توجه شود، خاطر نشان کرد: برای شروع پیشنهاد می‌کنم در فروشگاه تعاونی سازمان جهاد کشاورزی به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای که به همین منظور تهیه شده است، استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه، باید به توسعه سیاست‌ها و قوانین سخت‌گیرانه در خصوص بازیافت و دور انداختن پلاستیک توجه کنیم افزود: آموزش و افزایش آگاهی عمومی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است تا همگان به اهمیت حفظ محیط زیست و کاهش استفاده از پلاستیک آگاه شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد: تمامی اقشار جامعه به عنوان شهروند، مسئولیت دارند تا با اقدامات کوچک خود، به حفظ زمین و آینده بهتر برای نسل‌های آینده بپردازند.

حاتمی زاده در پایان عنوان کرد: روز زمین پاک با شعار جهانی «سیاره زمین در مقابل پلاستیک» شناخته می‌شود و برای تحقق ان مشارکت مردمی بسیار اهمیت دارد.

دیگر خبرها

  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی